Language Switcher

Cégünk

A "FRAMA" 01 dBH Környezetvédelmi Kft 1990 novemberében alakult francia-magyar közös vállalatként. A francia 01 dB cég (ma már az AREVA tagja) és számos leányvállalattal rendelkezik (pl. Európában Németországban, vagy az Egyesült Államokban). A francia cég főként számítógép bázisú mérőrendszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik és  a szakterület vezető cége nemcsak Franciaországban hanem az egész világon.


A "FRAMA" 01 dBH Környezetvédelmi Kft ma már 100%-ban magyar tulajdonban van, amelynek a munkatársai sokéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a környezetvédelem területén. Ettől függetlenül a francia cég továbbra is méréstechnikai támogatást nyújt és rendelkezésre bocsátja saját anyaországi és külföldi tapasztalatait. A "FRAMA"01dBH Kft hazai elismertsége mellett jó nemzetközi hírnévnek is örvend és kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik.


A "FRAMA" 01 dBH Környezetvédelmi Kft. már több mint 25 éve sikeresen működik a hazai környezetvédelem területén és számos munkát végzett a környezeti hatástanulmányok, megfigyelő rendszerek, környezetterhelési, ezen belül főként zaj- és rezgésterhelési mérések és a terhelés csökkentése területén  mind Magyarországon, mind nemzetközi együttműködésben. A cég specialitása a közlekedési környezetvédelem és a környezetakusztikai (zaj, rezgés, épületakusztika) tevékenység.